Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

maanantai 2. huhtikuuta 2018

ARVONTAMUISTUTUS2.4.2018
Kasvimaalle ei taida ihan vielä päästä tönkimään.

Hei!
Tulin muistuttamaan arvonnasta, joka on huomenna. Jos et ole vielä osallistunut mukavaan arvaus"kilpailuun" niin käypä osallistumassa, arvontaan pääset tästä. Palkintona on hemmottelua itselle . .
Arvonnan suoritan huomenna heti aamusta, kun päivällä minulla on muuta touhua.

Terveisin Tuulikki

4 kommenttia:

 1. Aloitin tänään kevätkapinan ja tuoksuttelin leikkonarsisseja niiiin paljon, kuopsuttelin kasvihuoneessa ja herättelin kompostoria, isäntä kyllä sanoi, jotta herätyskellonko kompostiin aion viedä :D :D :D, no en vaan kanalan pehkua, siinä on voimaa!

  Mukavaa alkavaa viikkoa, josko tämä lumi veisi tuota vanhaa mennessään sinne jonnekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wautsi, sinähän 9let ollut toimelias tänään. Varmaan tuollaisella lumipyryllä olikin hyvä olla vaikka kasvihuoneen suojissa. Minä en ole vielä avannut tietä kasvariin, lunta on sinne varmaan metrin korkeudelta ja olisi vielä lapioitavaa jorta saisi ovenkaan auki, uaah..
   Ihana kevätkapina, siis lumi ei meitä nujerra, eihän.. Hyvä herätys kompostorille, ja on tuo isäntäkin jutuissa mukana ;))
   Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin, säätiedotusta tulee kyllä seurailtua nykyään usein..

   Poista
 2. No onpa tuota lunta teilläkin. Ihan masentaa nämä kelit. Onneksi me taidamme jäädä täällä rannikolla ilman tuota tälläkin hetkellä satavaa lunta. Mulla pitäis kausityöt alkaa, mutta miten tuolla lumihangessa rämmit ja haravoit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri äsken ajattelin ihan samaa, ihan mahdottomat kinokset on ikkunan alla kun lumet pudotettiin katolta. Toivottavasti aurinko alkaa pian sulattamaan noita kinoksia, alkaisi olla jo kiire..

   Poista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!