Kesätunnelmaa
sunnuntai 18. lokakuuta 2015
Maa-artisokka paistettuna
Kokeilin maa-artisokkaa paistettuna, viipaleiksi siivutettuna koska tuollaisena muhkuraisena sitä on tosi vaikea kuoria. Näin kuoret ei haittaa ollenkaan ja sitä paitsi kuoriessa siitä menee tosi paljon hukkaan. Paistoin siivut voi-öljyseoksessa, vähän myllystä suolaa ja pippuria, tarjosin tuoreen salaatin ja paistettujen nakkien kera. Hyvää oli :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkullisen näköistä - eipä ole tullut maistettua koskaan ..... !
VastaaPoistaTuolla tavalla laitettuna mieto maku, jollain lailla perunan tapainen.. Kiitos kommentista Maija Myrskyluoto <3
PoistaNäyttää hyvältä!
VastaaPoistaKiitos, Satu Kukkaiselämää <3
PoistaEn oo maistanut kun sosekeittona. Aina voi keksiä uusia käyttötapoja! :)
VastaaPoistaJuu, tuo kuorimishomma laittoi keksimään uusia valmistustapoja.. Kiitos Tillariina kommentista :)
PoistaHyvältä näyttää, en ole itse koskaan käyttänyt maa artisokkaa, pitäisi opetella :)
VastaaPoistaHyvä kasvis, ja helppo kasvattaa. Kannattaa kokeilla! Kiitos happystarhome <3
PoistaMaa-artisokkaa oli minulla muka kasvamassa. Yhtään ainutta en löytänyt:( Mielenkiintoinen kasvi tuo olisi:)
VastaaPoistaJospa sieltä vielä ensi keväänä kuitenkin jotain putkahtaisi maan pinnalle.. En usko sen olevan mitenkään myyrien suosikkikasvi, on ainakin minulla melko sitkeä ja varma vuodesta toiseen, kuulostelehan vielä.. Kiitos kommentista Irma!
PoistaHyvältä näyttää ja kuulostaa. Itselleni ihan tuntematon kasvi; ehkä voisi kokeilla. Mukavaa viikkoa sinulle!
VastaaPoistaMinulla on tuota ollut kymmenkunta vuotta, ja lisääntyy vallan mahdottomasti. Kokeile ihmeessä! Kiitos samoin sinulle Anneli A <3
PoistaNäyttää kyllä todella hyvältä, olenkohan ikinä syönyt maa-artisokkaa. :)
VastaaPoistaOn tuo kyllä melko monipuolinen kasvis - sosekeittona aivan yliveto :) Inhoan kaikkea kuorimista, joten paistoin kuorineen ja oikein hyvää tuli! Kiitos kommentista Tiia K <3
PoistaMinullakin kasvaa maartisokkaa. jo toistkymmentä vuotta. se on kyllä ikävä kuoria , täytyykin kokeilla paistaa siivuina . kyllä se leviäkin kovasti,olen yrittänyt pitää sitä vähän kurissa. Kaunis kukka siinä on.:)
VastaaPoistaKyllä sitä kannattaakin harventaa ruoaksi, saa sitten suurempia mukuloita :) Hieno, arvokas juures se kyllä on.
PoistaKiitos kommentista Irma ja mukavaa viikkoa sinulle <3
Tänä kesänä kasvatin maa-artisokkaa ensimmäisen kerran. Yllättävän korkea kasvi, mutta kukat on ihanan keltaiset ja pirteät. Mukuloista tein viikonloppuna paistosta, Kuorin ja viipaloin sipulin ja porkkanan sekä sekoitin joukkoon smetanatilkan. Suolaa ja mustapippuria mausteeksi. Että oli hyvää.
VastaaPoistaAivan varmasti hyvää, varmaan kokeilen pian jotain samantapaista itsekin, niin kauan kuin niitä mukuloita saa tuolta otettua ylös. Ja keväällä sitten lisää.. Mukavaa viikkoa sinulle :)
PoistaOi!
VastaaPoistaTuo vasta makoisaa mahtaa olla!
Kiitos Susanna <3 Tuo oli kyllä hyvää.. teen toistekin :)
Poista