Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Shoppailua

Wikipediassa määritellään shoppailu näin: shoppailu on ostoksilla käymistä ajanvietteenä tai harrastuksena. - -  shoppailija voi kaivata yllätyksiä, elämyksiä ja parannusta elämäänsä. Pelkkä uuteen tutustuminen ja hyödykkeiden vertailu voi tuottaa mielihyvää. - - pakoa arjesta.

Muun kyllä allekirjoitan, mutta tuota viimeistä sanaparia en, tai no joo ehkä vähän..

Tänään nimittäin lähdettiin paikalliseen rautakauppaan ostamaan hajonneen lehtipuhaltimen tilalle uutta. (Isäntä laittoi vahingossa siihen vääränlaista bensaa..) Lähdin mukaan, mutta kun en mitään noista lehtipuhaltimista ymmärrä (ja ei kauheasti kiinnostakaan, riittää että on toimiva) päätin katsastaa kaupasta puutarha-tarvikeosaston. Nyt tässä vaiheessa kevättä kaikki minun touhuihin liittyvät asiat on hankittu, joten läksin ihan vaan katselemaan ja kiertelemään.

Ensimmäiseksi sattui silmiini erittäin edulliset (euron kappale) muoviset teollisuus-ämpärit - niihin voi laittaa ylimääräisiä tomaatteja kasvamaan, jos vuoraan ne muovilla. Eiväthän ne siis ole elintarvikemuovia. Siispä niitä ainakin kaksi!

Sitten silmiini osui alahyllyllä pahvinen pakkaus, mistä en saanut oikein selvää - juuri sen takia kiinnosti ja oli katsottava lähempää. Juurrutushormonia  jauheena! Voi sitä minä olenkin etsiskellyt kaikki nämä vuodet ja tullut siihen tulokseen ettei niitä myydä tavallisessa kaupassa, vaan vain ammattilaisille jossain erikoisliikkeissä. No sitähän tietenkin täytyy ottaa, vaikka kukkien pistokkaat on jo otettu aikoja sitten. Mutta ensi vuoden varalle . .

Muoviset kauhat, onpa ihania! Niillä voi kauhoa multaa kukille istutusvaiheessa - tosi mainiot ja kätevät. Ja niitä tietenkin kaksi ainakin täytyy ottaa, ylä- ja alapihalle omansa. Ja alle kympillä saan ne yhteensä!
Ja sitten en enää vilkuilekaan sivuille, kassan kautta ulos.

Vaan siellä onkin avattu jo pihamyymälä ja automme on parkkeerattu aivan ihanien multasäkkien viereen. No nythän niitäkin sai aivan pienellä vaivalla - nosti vaan ne autoon ja kävi maksamassa. Otin niitä neljä kun sai edullisesti .. ei voinut olla ottamatta :)

Minulla nämä shoppailut ovat tähän vuodenaikaan tämänlaatuisia, (esim tämä kevättalvella),  sangen arkisia - mitään en olisi tarvinnut, mutta . .

sainhan hiukkasen  parannusta (puutarha)-elämääni : )
                                                                                   
 
Ps. ja kyllä se lehtipuhallinkin matkaan lähti .  .  .
 

6 kommenttia:

 1. ♥multasäkkiostoksille menee minunkin tieni tänään :)

  VastaaPoista
 2. Kivat shoppailut! Minäkin pyrähdin rautakaupassa ja taimimyymälässä eilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Satu - onneksi mukaan ei tarttunut mitään turhuuksia ;)

   Poista
 3. Hei tulin vastavieraisille oitis tänne ja kappas vaan mikä kukkaviidakko täältä löytyikään,joten lukijaks tänne :)
  Olen jo shoppailut alottanu,tilaamalla liljan sipuleita,syysleimua jne...Mullassa möyriminen alkoi takapihan penkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tansku, kiva kun tulit lukijaksi, tervetuloa!! :) Eikös olekin ihanaa tämä kevät-aika, jeee...!

   Poista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!