Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

torstai 2. huhtikuuta 2015

Onnesta mykkyrällään

Kevään korvalla (tänäkin vuonna!) on ollut haaveissa tuoda tipuset ympärivuotiseen hoitoon meille, kotiin. Nythän ne ovat parina kesänä olleet meillä ulkotarhassa ja talvisin hoitopaikassa, kasvattajan navetassa.

Ajattelimme mieheni kanssa nyt (jälkikasvu mukaan luettuna :) että miksipä ei - kunnes pistettiin tuumasta toimeen ja kunnostettiin meillä pihamökin vanha sauna tipuille tipulaksi.

Hyvinhän muutostyöt sujuivat, melko vähin muutoksin - "kalusteiksi"  sinne laitettiin orret, pesät (2 kpl, toinen varalla jos tulee ruuhkaa) , ruokintapiste, lämpöpatteri pakkasia varten talveksi. Enää puuttuu vain verhot! (Kangaskin on jo varattuna, ompelua vailla..) Ja radio? Hmm.. ; ) Tuolikin pitäisi hommata minulle, kun istuskelen niiden kanssa.. Ja kahvinkeitin? Räsymatto lattialle? Oho, taas karkasi mopo..

Vielä vähän aikaa oleskelua sisätiloissa, kunhan sitten parin kuukauden päästä pääsevät ulos matoja jahtaamaan :)
Tipusten herkkujen herkkua (maiskuttelusta päätellen) ovat  omena- ja juustokuutiot, maissintähkät, mysli (ilman rusinoita), raejuusto, kaikenlaiset muutkin hedelmät kuutioituina ja  MANSIKAT  kesällä (mieluiten suoraan mansikkamaalla syötynä ;)

Tässä vielä poseeraukset kaikilta

 
Alli, joukon Fiksuin Tipu
 
 
Elli, joukon Rämäpää
 
 
Nuppu, joukon Pienin (ainakin vauvana) muttei vähäpätöisin
 
 
(oli muuten aika hankala saada hyvää kuvaa, kun aina jonkun pää heilahti - tämä oli varmaan 30. otos  ; )
 
 
 
 
 
Pesä kelvolliseksi todettu
 
Muoks. Tipulaan tuotu kylpyamme hiekkakylpyjä varten 13.4.
 
 
 
 * * * Näiden tipukuvien kera toivotan teille, kaikki ihanat lukijani, oikein hyvää, levollista, rauhallista ja jokaisen itsensä näköistä ja oloista Pääsiäistä !  
Terkuin  - Tuulikki  -
 
 
 
 


10 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat! Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ihania kuin mitkä :) Samoin mukavaa pääsiäistä sinnekin :)

   Poista
 2. Hauska tutustua arvon kanarouvat! Taidatte viihtyä uudessa kodissanne, kun pesäkin tuli testattua ja munimisen arvoiseksi todettua <3
  Kerron teille salaisuuden: meidänkin pihalle muuttaa ainakin kesäksi kolme kanarouvaa ja yksi kukkoherra, lupaan esitellä heidät sitten teille!

  Ihanaa pääsiäistä Tuulikki ja kanarouvat! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tuitiina :) Vienpä kanarouville terveiset, pari kuukautta vielä sisällä "kärvistelemistä" ja sitten vapaus koittaa :) Laittelepa sitten kuvia kun sen aika koittaa, me odotamme - kaikki neljä :)

  VastaaPoista
 4. Onpas ihania kuvia. Kerrohan terveisiä kanarouville. Kiva blogi sinulla, liityin jo seuraajaksi. Tervetuloa vastavierailulle: http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi/
  Hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei Anneli, kerrotaan tipusille terkkuja! Kiva kun liityit seuraajaksi, kävinpä minäkin sinun sivuillasi, kävin aiemminkin mutta jostain syystä en päässyt sinne.. Kiva blogi sinulla, pihakuiskaaja :) käyn kyllä vastavierailulla, kiitos ..

   Poista
 5. Hei, liityin lukijaksi ja lisäksi haastan sinut osallistumaan Liebster Award haasteeseen. Tällä kertaa haasteella tehdään tunnetuksi blogeja, joilla on alle tuhat lukijaa. Ensin vastataan haastajan keksimiin 11 kysymykseen, sitten keksitään 11 uutta kysymystä ja haastetaan (5-) 11 uutta bloggaajaa mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wautsi, ilman muuta osallistun. Antaa tulla vaan, tykkään juur tämmöisistä :)

   Poista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!