Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

tiistai 8. joulukuuta 2015

Pikkuisia sukkia ja mukava tilaajalahja

Tämä talvi taitaakin olla sukka-talvi - en ole moneen vuoteen ollut kovin innostunut sukkien neulomisesta, mutta tänä talvena on syntynyt muutamia pareja. Tässä pikkuväelle jalkojen lämmikkeeksiTänään tipahti postilaatikkoon käsityölehden tilaajalahjana  kahdet bambu-puikot ja kiva sukkakirja. En ole vielä ehtinyt kirjaan kunnolla tutustumaan, mutta päällisin puolin selailtuani huomasin siellä olevan oikein mukavia sukkien malleja ja löysinkin heti muutamia malleja mitkä ajattelin toteuttaa kunhan joulukiireet hellittävät. Juuri tuollaiset lehtien ja kirjojen selailut antavat innostusta tehdä jotain erilaista - tai ihan vaan tavallista - sekin on mukavaa, vai mitä sanotte tuosta viimeisestä kuvasta?

Kirjan Rakas villasukka - esittelyn kopioin takakannesta.
Kustantaja Sanoma Media Finland


Kauniissa villasukissa on taikaa. Ne tekevät iloiseksi niin tekijänsä kuin käyttäjänsäkin ja lämmittävät yhtä aikaa sekä jalkoja että sydäntä.

Rakas villasukka-kirja  juhlistaa Suuri Käsityö-lehden 40-vuotista taivalta suomalaisen käsityön innoittajana. Villasukkaohjeet ovat aina olleet lehden suosituinta sisältöä. Niinpä tähän kirjaan on koottu 40 erilaista sukkaohjetta arkeen, juhlaan, vapaa-aikaan, lapsille, naisille, miehille, kesään ja talveen.

Kirjasta löytyy helppoja, hieman taitoa vaativia ja vaativia malleja. Ohjeissa on käytetty pinta-, pitsi-, koho-, kontti-, siksak-, palmikko- ja kirjoneuleita. Vasta-alkajan on helppo tutustua neulomisen ihmeisiin selkeiden kuvaohjeiden avulla, ja sukka-konkaritkin saavat tilaisuuden tutustua uusiin, inspiroiviin malleihin.


★ ★ ★
                                                            

Rentouttavaa, rauhallista tai touhukasta
viikkoa kaikille lukijoille!
Toivotteleepi Tuulikki


10 kommenttia:

 1. Olet kutonut nättejä sukkia. Minulta tuo sukankutomistaito puuttuu. Onneksi on käly, joka kutasee nopsaan sukkaparin jos toisenkin käydessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nettimartta!
   Sinullapa on ihana käly <3

   Poista
 2. Onpa suloisia nuo pikkusukat <3

  - Ronja -

  http://valokuvauksellinen.blogspot.fi

  http://valokuvailijan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Suloisia sukkia olet kutonut. Täälläkin ahkeroidaan kutoen aina näin joulun alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mummu <3
   Eikös olekin mukava kutoa tuommoisia pikkuisia sukkia - nuokin taitavat mennä pukin konttiin :)

   Poista
 4. Oletpas neulonut ihania sukkia. Minulla ei sukankutomistaitoa joten on mukava ihailla muiden neuleita. Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anneli A <3
   Pikkuisia sukkia kivempi neuloa, valmistuvat nopeasti :)
   Kiitos samoin mukavaa joulunalus-aikaa sinullekin!

   Poista
 5. Nättejä sukkia. Mun sisko kutoo valtavat määrät sukkia vuodessa, tekee myyntiin. Muistaakseni hänellä on myös jotain bambupuikkoja ja jotkut normaalia lyhemmät puikot, niistä tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on nyt kokeilussa bambupuikot, ja ovatkin ihan hyvät - varsinkin pienissä neuleissa kun eivät tipahda neuleesta niin helposti.
   Sinulla ahkera sisko, kyllä varmasti sukan neulominen vie mennessään, on se niin mukavaa puuhaa. Kunpa vaan löytyisi sitä aikaa..
   Kiitos kommentista maatuska ja mukavaa joulun odotusta sinulle <3

   Poista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!