Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Räpsäyksiä pihamaalta 1


Tämmöisen kuvamaratonin laitan nyt tulemaan ... harpoin ja loikin tuolla pihamaalla, välillä juoksin sadetta karkuun sisälle .. Toivottavasti et pitkästy. (Kivempi katsoa kun klikkaat aluksi kuvaa)
 
 

 



 
 


 
 
 
 
 




 






 


 
 
 
 
 

 
 
 
 


 
 


 


 
 




 
 

 

Tässä oli näitä kasvattamiani kesäkukkia - toivottavasti ei tullut kuvaähkyä - tällä hetkellä kukkivia ja suht kuvattaviksi kelpaavia. Jotkut näistä kasvatuksista onnistuivat paremmin ja jotkut huonommin. Ja tuo mahdoton sade on piiskannut suuriman osan kukista, ei auta vaikka kuinka hoivaisi, nyyh.. Tämä kesä nyt oli vaan tämmöinen kylmä ja sateinen, en tiedä oliko vaivan väärtti, kun ensimmäiset laitoin kasvamaan jo helmikuulla.. vaan eipä sitä ihminen tiedä etukäteen millainen kesästä tulee. Tai voipi ollakin parempi ettei tiedä..
 
Mutta  hei eihän se kesä vielä mennyt ole, vastahan ollaan heinäkuun lopulla, on tässä vielä piiitkä aika syksyyn eikös vaan..
 
 
Lämpöä ja aurinkoa kaikille tähän viikkoon !!
 
 

29 kommenttia:

  1. Ei kukkamaratonilla katsoja hengästy, kokeintaan ihastuksesta!
    Kaikki kukkasi näyttävät voivan niin hyvin.
    Pidän kovasti krasseista, mutta aina on jotkut elukat sen syöneet, tänä vuonna ei siis krassit kuki pihallamme:)
    Hienot kuvat, aurinkoa sinunkin päiviisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sirpa :) Minulla taas ovat krassit aina pomminvarmoja, aina onnistuvat. Täällä ei varmaan sitten ole laisinkaan niitä krassinsyömäreitä.. Mutta tuoksuherne on mulle se kaikkein vaikein kasvatettava, siksi nuo muutamat ovat aivan erityisiä <3

      Poista
  2. Eihän silmä kaunistä kyllästy katsomaan:) Ihmettelee vaan tuota loistoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irma kauniista sanoista <3 Ihanaa viikkoa sinulle :)

      Poista
  3. Upeaa kukkaloistoa! Minulla tuuli pieksi osan taimista toukokuussa=( Onneksi edes jotain kasvoi ja nyt kukkivat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit :) Kyllä on ollut melkoista taistelua tänäkin vuonna - viime vuonnahan myrsky vei kaiken minkä olin ennättänyt istuttaa 30.5. mennessä. Saa kyllä iloita niistä mitkä ovat selvinneet joten kuten tänne asti.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Saraheinä <3 Ja ihanaa alkuviikkoa sinulle :)

      Poista
  5. Kyllä itse kasvattamat kasvit vain aina ovat niin sykähdytäviä<3 Itse pelkäsin, että viikon lomani aikana pienet esikoiden taimeni olisivat kuolleet kasvihuoneessa kuivuuteen, mutta pahiten taisivat kärsiä ne, jotka lilluivat vedessä ulkosalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kaikki aivan erityisiä <3 Kyllä valppaana saa olla näillä säillä, eikä mitenkään silti ehdi kaikkea olla vahtimassa kaiken aikaa. Taitaa olla niin, että kukkia kasvatetaan sisulla ja sydämellä :)

      Poista
  6. Ihania kukkia. Kaikkiko ite kasvattanut? Vau. Mulla tänään avautui ekat kukat ahkeraliisaan, enpä varmaan kasvata enää ite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä juu kaikki on ite kasvatettuja, siitä on kyllä aika kauan kun olen yhtään kukkaa ostanut.. Älä ihmeessä lannistu ahkeraliisojen kanssa, vinkkinä sinulle ja muillekin: ahkeralissut onnistuvat parhaiten itse kerätyistä siemenistä kylvettyinä, kokemusta on. Mukavaa viikkoa sinullekin ja kiitos kommentista <3

      Poista
    2. Vai niin, täytyypä nyt antaa siementen kypsyä noihin liisoihin, on aika kauniita värejä mun mielestä siinä mulla tulossa, jos kaikki aukeevat.
      Kiitos vinkistä!

      Poista
  7. Oi onpa sinulla kaunista väriloistoa . Eihän kauniita kukkioita koskaan kyllästy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irma mukavasta kommentista <3 Voi kunpa ei satelisi kovin paljon ..

      Poista
  8. Kukissasi on mukavan paljon eri värisiä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en osaa pitäytyä vain yhdessä ja kahdessa värissä, ja tietysti sekin merkkaa paljon että mitkä kukat minulla menestyvät :) Kiitos kommentista <3

      Poista
  9. Tosi hyvin olet onnistunut kasvatuksessa, ja vielä tällaisena kesänä. Ihanan värikästä ja monenlaista sorttia! Jospa elokuu olisi lämmin.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Gitta :) Tällä "kukkahulluudella" ei ole takarajaa, aina tekee mieli kokeilla jotain uutta :) Pietään peukkuja että elokuussa viimein lämpiäisi..

      Poista
  10. Ihana postaus <3 aurinkoa tiistaipäivääsi :) RONJA

    VastaaPoista
  11. Hih miten viehko possunen alimmassa kuvassa ja kyllä olet ahkeroinut kukkasten parissa, somia ovat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minun kesämaskotti, vaikka sataisi kuinka ja tuulisi, sen katsominen saa hyvälle mielelle :) Juu tuo kukkien kanssa peuhaaminen on vuosittainen traditio, nyt on menossa 26. sellainen :)

      Poista
  12. Kiitos ihanasta kukkaterapiasta! Miten sulla on kesäkukat noin hyvässä iskussa? Mulla on sade hakannut ja märättänyt kaiken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sana - kukkaterapia!! Yritin kuvata vain hyvistä kohdista, kyllä yleisilme pihalla on joissakin kohdin aivan surkea.. Onneksi hyötytarha ei ole paljoa kärsinyt sateista. On tämä ollut kyllä ihme kesä.. Mutta kiitos Konnadonna kommentista, ilahdutti tuo eka lause :D

      Poista
  13. Kiitos ma-te <3 kiva kuulla :) Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  14. Oletko nuo kaikki siis siemenestä lähtien kasvattanut, wau. Sadekesä ei ole kesäkukkien mieleen, mutta näillä mennään. Hyvin sinulla kukkii silti kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kaikki minun omaa "tuotantoa" :) No tuossa on vain lajit esiteltynä, on niitä pihalla siellä sun täällä, pelargoniat vielä puuttuu.... Yksikin sateeton päivä tekee pieniä ihmeitä. Ja mielelle myös <3 Kiitos Kurjenkello, tosiaankin näillä mennään ja säälle ei voi mitään.

      Poista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!