Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Pitkospuita pitkin . .

. .  Viltsun kanssa. Se on aina valmis lähtemään lenkille, minne vaan, milloin vaan eikä koskaan ole väsynyt tai haluton lähtemään :) Tämä muutaman sadan metrin matka suon halki tarjoaa toisenlaisia elämyksiä, kuin mitä tavallisella metsälenkillä. Suolla on omanlaisensa tunnelma, ikään kuin pysähtynyt ja hiljainen, kutsuu  haistelemaan, kuuntelemaan, näkemään ja kokemaan. Ja tuntemaankin, vaikka käveltiin pitkin lankkuja.


..
 

 





 
 
 

 
Ja olihan siellä koirien facebookissa terveisiä Vilpertillekin!
 
 
 Tänne tullaan vielä monta, monta kertaa tänä kesänä, ilmekin kertoo niin :)
 
 
 
-   -   -
 
Tämä ei liity mitenkään aiheeseen, mutta on muuten vain mukava kesäbiisi ..
 
 
 

13 kommenttia:

  1. Nuo heinämättäät ovat kauniit :-) Suolle tulee harvoin lähdettyä kävelemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita palleroisia nuo ovatkin, jospa saisi omalle pihalle siirrettyä niitä, vaan eipä taida maaperä olla sopiva niille.. Minullakin on tuo vain lähtemisestä kiinni, pitkospuut eivät nimittäin ole kovin kaukana. Kiitos kommentista ja mukavaa viikkoa <3

      Poista
  2. Ihana postaus minusta, suo on yksi lempimaisemistani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, vähän erilaista maisemaa. Eikä ollut nyt edes hyttysiä, olisiko kylmyys syynä. Kiitos sinulle ja mukavaa iltaa <3

      Poista
  3. Todella kivat lenkkimaiset ja niin suloinen Viltsu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) Kivalta näytti tuon koirulin viipottaminen lankuilla - poies tullessa älysi, ettei olekaan ihan pakko kävellä puita pitkin ;)

      Poista
  4. Voi, ompa siinä Viltsulla ihana lenkkipolku, tuoksut niin erilaiset kuin kuivalla maalla ja tuoksuistahan koirat pitää. Ihana koira.
    Olisipa täälläkin tuollainmen pitkospuu unelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mummeli :) Nyt on senpoleen mukava tehdä koirulin kanssa pitkiä lenkkejä, kun ei ole liian kuuma. Yleensä kesällä juoksutetaan vasta illalla tai aikaisin aamulla kun on viileämpää, koska tuolla Viltsulla on niin paksu turkki. Mukavaa viikkoa sinulle ja kiitos kivasta kommentista <3

      Poista
  5. Löysinpäs blogiisi, kun olit liittynyt lukijakseni. Kiva blogi ja ihan hieno määrä lukijoitakin. Katselen hienoja kivitarhojasi paremmalla ajalla.
    Eipä ole tullut pitkiin aikoihin käytyä suolla, saattoi olla viime kesänä marjassa :) Siellä ei vaan ollut nois hienoja polkuja. Ja itikoita sitten senkin edestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu :) Juu minäkin kävin tutkailemassa sinun ihanaa blogiasi,ja liityin lukijaksi. Täytyy noita lenkkipolkuja ja -maastoja välillä vaihdella, etten MINÄ pitkästy.. ;)

      Poista
  6. Kiitos, ma-te :) On nuo koirulit mukavia seuralaisia, ja aina sieltä lenkiltä uusia hajuja löytyy.. Mukavaa iltaa sinullekin <3

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Eikös olekin :) Suolla on jotenkin erikoislaatuinen tunnelma, voi kuunnella hiljaisuutta..

      Poista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!