Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

tiistai 23. kesäkuuta 2015

10 asiaa mitä en ole koskaan tehnyt

Näyttääpi tuolta taivaalta tulevan vettä melkein vaakatasossa, säätiedoissakin luvattiin vesisadetta täksi ja huomiseksi, joten pitkään suunnittelemani kasvimaan kitkeminen siirtyy taas (ja jälleen kerran) hamaan lähitulevaisuuteen. Ennen juhannusta oli niin hyisen kylmää, sateista ja tuulista ettei voinut kuvitellakaan lähtevänsä sinne kyykkimään. No ei se mitään, vaikka mieltä vähän kalvaakin kymmenen sentin rikkaruohokasvusto harson alla. ei tässä voi kuin odotella parempaa säätä. Nyt onkin hyvä hetki tarttua Tiian , Minäkö keski-ikäinen- blogista, avoimeen haasteeseen.
Haasteen aiheena oli miettiä asioita mitä ei koskaan ole tehnyt. Sen verran aihetta oli rajattu, ettei laita sinne asioita, mitkä ovat kovin epätavallisia, kuten esim. laskuvarjo- tai benji-hyppy, vaan aivan tavallisia asioita mitä juuri itse ei ole koskaan tehnyt. Kyllähän olikin aika vaikeaa keksiä näin yhtäkkiä mutta joitain paljastuksia sain koottua kuitenkin.
No ainakin syötävistä asioista niitä voisi keksiä paljonkin, mutta ostereita ja kaviaaria en ole koskaan syönyt. Lipeäkalaa olen opetellut syömään "melkein väkisin" ja nyt se on joulun aikaan suurinta herkkuani! Kaikkea voi tietysti opetella syömään ja kaikkeen tottuu mutta ei kiitos kaviaaria ja ostereita.

Koskaan en ole pidellyt elävää sammakkoa käsissäni ilman käsineitä. Vaikka olen puutarhaihminen , ja aina välillä noita pikkusammakoita loikkii vastaan ja säikyttelee pensaikoita kitkiessä mutta paljaaseen käteen en sammakkoa ota, vaikka ne muuten niin suloisia ovatkin.

En ole koskaan hypännyt laiturilta pää edellä.

Koskaan en ole juonut maitokahvia.En ole koskaan käynyt ns. aurinkomatkoilla. Pohjoismaista Norjassa, Ruotsissa ja Virossa vain ollaan käyty joskus vuosina 1 ja 2, mutta koskaan ei ole ollut mikään hinku mihinkään aurinkorannoille. Kun lapset olivat pieniä, rahaa tarvitsi muuhun ja nyt kun olisi mahdollisuus, on elämään tullut kaikenlaista muuta sisältöä ja sitä paitsi lomamatkaa ulkomaille ei olla koskaan vakavasti edes harkittu.  Meille sopii sanonta "oma maa mansikka"..

Nyt tulee kukka-asiaa: en ole koskaan saanut kerrottua ahkeraliisaa itämään, korkeintaan yhden siemenen olen saanut itämään pussillisesta ja niitä siemeniä taitaa pussissa olla pari-kolmekymmentä. Joka vuosi kyllä yritän, mutta tulos on aina sama. Ihan samallalailla kuin pilkkimisessä talvella: minä en saa yhtään kalaa ja mies vetää ahveneita solkenaan avannosta, ja vaikka vaihdettaisi onkia, tulos on minulla nolla kalaa. Kivaa :(Koskaan en ole rullaluistellut, itsesuojeluvaisto kertoo että ei kannata yrittääkään. Talvella kyllä luistelen jäällä, se on mukava harrastus :)

Koskaan en ole kylpenyt savusaunassa.

En ole koskaan aikuisiällä käyttänyt kymmensenttisiä korkkareita, Nuorena kyllä - mitä korkeammat korot, sitä parempi ;) Olen melko lailla siirtynyt käyttämään matalia balleriina-tossuja kesäkenkinä, tai muutaman sentin korkoja.

En ole koskaan katsonut jalkapalloa tai jääkiekkoa koko peliä alusta loppuun.-
Minäkin laitan avoimen haasteen kaikille blogiystäville, haasteella en nimeä ketään vaan jos on sellainen fiilis että voisi vastata ja aikaa sattuu olemaan, olisi kiva lukea mitä ette ole koskaan tehneet <314 kommenttia:

 1. Täälläkin tulee vettä kuin saavista kaatamalla. Mulla jäi kasvimaa kokonaan tekemättä tänä keväänä, joten ei ole kitkemishuoliakaan. Mutta rikkaruohot siellä nyt rehottaa, jotain pitäis niilleki tehdä :( Vastauksista löytyi muutama sama juttu, joita minäkään en ole tehnyt. Mitähän muuta en ole koskaan tehnyt....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satoi tosiaan pitkin päivää, ja huomiseksi on luvattu "jatkuvampaa" sadetta :( Vähän sain kyllä kitkettyä, huomisesta en tiedä. Kyllä se vähän pistää miettimään että mitä ei ole koskaan tehnyt, niitä asioita sitten vaan alkaa pikkuhiljaa putkahdella kun aikansa miettii. Kiitos kommentista Gitta :)

   Poista
 2. ♥niin kauniita kukkia! Mukavaa tiistai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riitta Sinikka <3 Hyvää viikon jatkoa sinnekin päin :)

   Poista
 3. Tervehdys! Ekaa kertaa löysin tänne. Onpa kivat kuvat kotijoukoista tuossa blogin sivussa; kissat, koira ja kanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, Rita :) Kyllähän tuo tassuväki ja lennosto on niin kivaa porukkaa, hyödyllisiä jokainen omalla tavallaan ;)

   Poista
 4. Eikä kannatakaan ostereita maistaa. Olen sitä mieltä, että se joka väittää niiden olevan herkkua on makuaistillisesti vinksahtanut ;) Kerran olen niitä syönyt, usemmankin, minut oli kutsuttu upealle katamariinille joulupäivälliselle keskelle Punaista Merta enkä kehdannut kieltäytyä =D Nyt en enää sitä erehdystä tekisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, PauMau ;) Minähän olen tietysti ennakkoluuloinen kun en ole edes maistanut .. Jos ois pakko valita syönkö käärmettä vai sitä, niin.. no enpäs tiedä..

   Poista
 5. Hei!
  Tulin vastavierailulle ja jäin samantien lukijaksi!
  Kiva ja elämänmyönteinen blogi sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi, Minttuli ! Kiitos paljon kommentista, ihanaa jos tykkäät <3 Sinullakin tosi kivat jutut blogissasi!

   Poista
 6. Hyvät tekemättä jättämiset - minulla oli 8/10 samat kuin sinulla (vain aurinkomatka ja maitokahvi, jollaista en tosiin ole vuosikmmeniin juonut, olivat erit).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess, Orvokki:) Jos saisin peukun näkymään tässä, laittaisin sen mutta täytyy tyytyä tähän: :)

   Poista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!