Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

keskiviikko 24. helmikuuta 2021

On aika ..

Jonkun aikaa on nyt ollut mielessä pitää tästä bloggaamisesta pieni paussi. Elämässä on paljon kaikenlaista muutakin nyt, oikein mukavia, mieleisiä asioita meneillään. Kevät-aika on täälläkin juuri nyt mielessä mitä ihanimmalla tavalla, kuten minut tuntevat jo tietävätkin. Bloggaamiseen ei kunnolla kuitenkaan tahdo juuri nyt löytyä aikaa. Saa nähdä, milloin jatkuu, ehkä piankin kuka tietää. 

Alulle laittamani kasvit kasvavat, ja uusia on suunnitteilla, kuten aina. Viimeisessä kuvassa on yksi osasyy näihin "kiireisiin" -  elämä jatkuu ja juna kulkee ;D Juuri muuten muistin että minulle tuli 6 vuotta eilen täyteen bloggaajana. Niin se aika kuluu..
Tuohon alas laitoin muutamia kuvia kasvatuksistani, kuten minulla on tapana.
Toivottelen kaikille kanssakulkijoilleni, rakkaille lukijoilleni oikein mukavaa kevät-aikaa - palailen sitten kun siltä tuntuu. 💖Vilpertin kaveri,
pikkuinen Valtteri-koiramme, suomenlapinkoira
Syntynyt joulukuussa 2020

🐶💙 Tiedossa vauhtia ja kaikenlaisia tilanteita 💙🐶


27 kommenttia:

 1. Ei bloggaamista, niin kuin oikeastaan mitään muutakaan harrastusta, kannata väkisin tehdä. Kirjoittele sitten kun siltä tuntuu, ja jos ei tunnu, niin ei ole pakko. :)Toivottavasti kuitenkin laitat jatkossakin Instagramiin kuvia! Sekä kasvien että Valtterin kasvu ja kehitys kiinnostavat kovasti. Mukavaa kevään odottelua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Tekstiä syntyy silloin kun sitä on tullakseen. Nyt on ajatukset tuossa ihanassa koiranpennussa ja sen ehdoilla nyt mennään.
   Kiitos toivotuksesta ja mukavaa kevään odottelua sinnekin!

   Poista
 2. Kuusi vuotta on pitkä aika. Bloggaaminen on kiva harrastus, mutta tauko tekee joskus hyvää ja postailla voi fiilisten mukaan. Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä bloggaamisesta kovasti, mutta joskus on hyvä pitää taukoakin välillä, fiilisten mukaanhan tässä mennään.
   Kiitos toivotuksesta, samoin sinne mukavaa kevään odotusta!

   Poista
 3. Onnea 6-vuotiaalle blogille ja onnea pikkuiselle koiravauvalle!
  Blogia ei voi väkisin kirjoittaa. Silloin tekstistä jää sielu uupumaan. Postaat sitten, kun sinusta siltä tuntuu. Blogituttusi jaksavat kyllä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between.
   Tuo on niin totta, ja aikaa blogikirjoitukselle täytyy löytyä. Itse ainakin muokkaan postausta niin kauan kuin olen siihen täysin tyytyväinen, ja joskus siihen menee runsaamminkin aikaa. Nyt aika menee tuon pikkuisen vauvelin kanssa kasvattaen ja opettaen sitä "ihmisten tavoille" eli silmät saa olla selässäkin. ;D

   Poista
 4. Hei😊 kylläpä hyvin sinulla kasvavatkin taimet. Ja voi sentään mikä ihanuus teillä on...aivan super söpö koira vauveli🥰. Oikeen ihania hetkiä hänen kanssaan. Mukavaa helmikuun loppua😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taimet kasvavat aivan samoin kuin ennenkin, paitsi petunioita vielä en ole laittanut. Odottelen seuravaa kuukalenterin kylvöpäivää.
   Tuo Valtsu on kyllä aivan iiihana..
   Kiitos toivotuksista 😊

   Poista
 5. Onnea perheenlisäyksen johdosta!
  Tervetuloa takaisen, kun aika on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsti Kaija! Koiranpennun kanssa aika menee kuin siivillä <3

   Poista
 6. Onnea ihanasta koiranpennusta <3, ymmärtää hyvin, että nyt mielenkiinnon kohde on aivan muu kuin koneen äärellä istuminen. Taimikasvatuskin on mahtavalla alulla, joten varmasti laittelet kukkaisia kuvia, kunhan ehdit. Mukavaa kevättä ja ihania hetkiä uuden perheenjäsenen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku <3
   Todellakin ajatukset ovat enemmän tuossa pikkuisessa, ja muut asiat toisena. Taimikasvatukset sujuvat aivan kuten ennenkin, paitsi joitain lajeja jätän pois, muutamia uusia on jo laitettu ja taimellakin. Tänään tein uuden siementilauksen - jostain syystä olen tänä keväänä tehnyt useita jopa yhden tai parin pussin tilauksia.. Joskus sitä ei osaa ajatella asioita taloudellisesti, mutta toisaalta voihan sitä sitten talousmenoissa säästää ;DD
   Kuvia kyllä laittelen kunhan aika on sopiva.
   Kiitos toivotuksista <3 <3

   Poista
 7. suloinen Valtteri:) Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 8. On soma teijän Valtteri! Hyvästi on siulla kasvatukset männeillään. Mukava on ollu seurata! Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 9. Onnea pikku-Valtterista :)
  Tapaamisiin Tuulikki ja hyvää kevättä :)

  VastaaPoista
 10. Mukavaa kevättä ja riemukkaita hetkiä koiranpennun kanssa.

  VastaaPoista
 11. Onnea kuusivuotiaalle blogillesi! Onnea myös pienestä perheenlisäyksestä! Hän on kyllä valtavan suloinen, kuin pieni nallekarhu. Ymmärrettävästä syystä aikaa ei meinaa jäädä blogille. Vauhdikasta kevään odotusta!

  VastaaPoista
 12. Hyvää kevättä ja täällä me olemme ❤

  VastaaPoista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!