Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

tiistai 13. lokakuuta 2020

Arvatkaas ..

 .. mitä nämä ovat?
15 kommenttia:

 1. Onnistuut erinomaasesti kelloköynnöksen kans :) mutta siinähän eioo mitään uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä onnistuin, ja eduksi lasken lämpimät säät jotka jatkuivat tänä vuonna tänne lokakuun toiselle viikolle asti. En ole mitään erityisiä poppakonsteja tehnyt, aikainen kylvö vaan.
   Kiitos kommentista Navettapiika.

   Poista
  2. Olis haaste tarijolla :)

   Poista
  3. Oi, kiitos - pitääpä tulla kurkkaamaan!

   Poista
 2. Noin paljon siemenkotia, hienoa! Minulle tuli viime vuonna kaksi ja tänä vuonna taitaa tulla kokonainen nolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä muista että kovin montaa minullekaan olisi ikinä ennen tullut. Tämä pitkä ja lämmin syksy kirvoitti kelloköynnökset kukkimaan ihan mahdottomasti. Oli kyllä todella sääli laittaa ne jo pois mutta minkäs mahtaa kun talvi hiipii jo nurkan takana.
   Täytynee laittaakin mietintämyssy päähän noiden siemenkotien jatkosta - mistään kun ei saa tietoa noiden kypsyttämiseen. Onneksi niitä on noin paljon, jotta voi kokeilla ainakin paria menetelmää ;D

   Poista
  2. Aion kyllä kokeilla siementen itävyyttä hyvissä ajoin kevättalvella, ja jos näyttää hyvältä, laitan kyllä siemeniä jakoon vaikka arvonnan muodossa. Eihän kukaan tarvitse satoja kelloköynnöksen siemeniä, vaikka minullakin tolkku tahtoo joskus unohtua.

   Poista
 3. Näyttävät kelloköynnöksen siemenkodilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, niitähän ne ovat. Sinäkin olet tainnut näitä kasvattaa.

   Poista
 4. Aikamoinen saalis. Ensi vuonna sinulla taitaa olla melkoinen armeija kelloköynnöksiä kasvamassa? Minulle kävi vahingossa vähän samalla lailla tuoksuherneiden kanssa: tänään laskin, että siemeniä on jo reilusti yli sata. Teinkin sitten pientä karsintaa ja erottelin sieltä kaikki pienimmät ja epämääräisen muotoiset siemenet pois. Tuskin siltikään alle sataan pääsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saalis oli aivan huikea, mutta ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Nimittäin ei ole kokemusta näiden itävyydestä, kypsyydestä puhumattakaan. Vielä on kaksi spiraalia purkamatta kasvimaan laidalla, saa nähdä putkahtaako sieltä kuinka monta.
   Onpa sinulla hieno kokoelma tuoksuherneen siemeniä, niistä on hyvä jatkaa sitten kevätpuolella. Aivan mahdottoman kasvuston sinäkin saisit jos kaikki kylväisit, hieno juttu!

   Poista
 5. Enpä olisi arvannut ☺
  Toivottavasti saat uudet siemenet keväällä maahan ja kesällä kukkimaan ♫
  Ihanaa loppuviikkoa Sinulle Tuulikki ♥

  VastaaPoista
 6. Kaunis blogi!💙

  ❥ https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. No on sinulla siemenkotia ja olisin kyllä tiennyt minäkin minkä nämä on koska itse olen kasvattanut yhden kerran niitä mutta että tämä määrä 🤗

  VastaaPoista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!