Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

tiistai 21. heinäkuuta 2015

Laukku markiisikankaasta

Kävin viikonloppuna Marimekon myymälässä - ja eihän sieltä voinut lähteä pois ilman että olisi ollut kangaspala kainalossa. Ostin markiisikangasta ja ompelin aamusella tämmöisen laukun. Kasseja on tänä kesänä syntynyt muutama kappale mutta kuten sanottu - naisilla ei laukkuja ole koskaan liikaa :)




Ompelin ylälaitaan vaan tämmöisen läpän, jotta saa mukavasti sisällön piiloon, ja taas vältyin vetoketjun ompelulta :) Tämmöistä tänään - huomenna on mansikkapäivä :)

* Kivan ompelutyön löydät täältä.


12 kommenttia:

  1. Näppärä olet ompelemaan! Tuli hieno laukku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Satu :) Eihän tuo oikeastaan "tarpeeseen" tullut mutta oli hirveä into ommella jotain..

      Poista
  2. Ihana kassi, on se kyllä hieno taito kun osaa tuosta vaan ommella surauttaa. Minä en osaa lainkaan.

    Ihanaa iltaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Tiia <3 Mulla olikin tänään oikea touhupäivä, virkkasin lisäksi taas yhden pikku pitsiliinan, ja keräsin puolitoista litraa metsämansikoita. Joskus näin, joskus taas vedetään vähän lunkimmin ;) Ihanaa huomista keskiviikkopäivää, olisipa taas ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä..

      Poista
  3. Aikanaan (sata vuotta sitten :) olin marikangas-hullu. Marimyymälässä tuoksuikin ihan omanlainen houkutustuoksu. Ja ostin paloja / metritavaraa ja ompelin. Eli ymmärrän sua oikein hyvin. Hienon kassin teit.
    Eilen oli upea aurinkoisuus, mutta tänään tällä hetkellä jo taas sataa aivan solkenaan. Silti toivon sulle inspiroivaa keskiviikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta markiisikankaasta on ihan älyttömän hyvä ommella, on tukevaa kangasta mutta kyllä on aika hinnakasta. En edes yritäkään tehdä mitään hienoja luomuksia tai monimutkaisia taidonnäytteitä, riittää vaan ihan ompelemisen ilo ja se ilo että saa valmiiksi jotain eikä jää kuleksimaan keskeneräisenä nurkkiin. Jotenkin nuo kassit on vaan niin kivoja tehdä :) Kiitos orvokki kivasta kommentista ja mukavaa keskiviikkoa sateesta huolimatta !

      Poista
  4. Miten tuo ompelukone ei enää yhtään vedä puoleensa, painaakin niin turkasesti :))
    Mutta ihaillen katselen sinun uutta kassiasi!!

    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee hyvä Sirpa :)) Pidä se keittiön pöydällä esillä koko ajan, niin se on sinun katseesi alla koko ajan ;) Niin kohta sinäkin pääset heiluttelemaan uutta kassiasi tuonne kylille.. Totta puhuakseni täytyy olla oikea fiilis jotta jotain syntyy, joskus se tulee itsestään ja joskus vähän houkuttelemalla.. Kiitos sinulle mukavasta kommentista <3

      Poista
  5. Näppärä laukku ja taitaa mahtua paljon tavaraa mukaan!
    Huomasitko muuten haasteen blogissani parin päivän takaa...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Susanna, mahtuu kyllä kaikki tarpeelliset ja vähän varmaan tarpeetontakin :) Oijjoi, enpäs olekaan käynyt blogissasi valovuosiin, sinne siis..

      Poista
  6. Todella hieno ja laadukkaan oloinen laukku! Arvontaa taas kehiin..? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tuosta laukusta en kyllä luovu ;) ps. Kiitos sinulle saumurin lainaamisesta <3

      Poista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!