Kesätunnelmaa

Kesätunnelmaa

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kevätmessut 2015, Helsingissä

Messuilla tuli käytyä, ideoita takataskuun tuli joitakin.. Siemeniä oli tarjolla erittäin runsaasti, samoin mukuloita ja juurakoita.
Mukaan tarttui vain ihmekukan juurakoita ja jerikon ruusu, siemenistä ostin vain keltaista petuniaa. Istutuslapioitakin täytyi muutamia ostaa, viemisiksi perheenjäsenille. Nyt kun on jo omat kukat laitettu esikasvatukseen, tuntui ettei tarvitse oikein mitään tällä hetkellä . Hyviä ideoita kuitenkin  tuli kotiin viemisiksi..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ihmekukan juurakoita ja muutamia siemenpusseja, ilmaispusseja täytyi tietenkin ottaa.. ja istutuslapiot ostin viemisiksi
 

Pieniä keraamisia lintuja puutarhaan tai kotiin koristeeksi. Ei näitä voinut vastustaa - olivat niin suloisia :)
 
 (Tuon kuormalava-idean ainakin toteutan ekaksi, ja tuosta seuraavasta kuvasta rottinkituolin päällystys matonkuteilla kuulostaa tosi ihanalta.. ja innolla odotan koska ihmekukan voi istuttaa) 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinpä, kuvia olisi voinut ottaa vaikka kuinka paljon :) oli sen verran ihania kohteita kaikki!

   Poista
 2. Melkein kuin olisi itse päässyt messuille, kun blogit pursuaa näitä hienoja kuvia ja juttuja :) Kuormalavoista voi kyllä tehdä vissiin vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos kuvista voi aistia edes osan siitä tunnelmasta :) Laitoin tähän vain joitakin kuvia, koskien kukkia..

   Poista
 3. ♥kiva messupostaus! Minäkin käväisin sunnuntaina. Kiitos että löysit blogini ja liityit lukijoihin, liitinkin blogisi blogilistaani numero 1. :)

  VastaaPoista
 4. Hei Riitta Sinikka, kiva kun tulit lukijaksi blogiini! Sinun blogisi on niin elinvoimaisen iloinen jotta tulen vierailemaan siellä usein :))

  VastaaPoista

Iloisen onnellista, lupsakkaan leppoisaa,
hymyävän herttaista, rauhallisen rentouttavaa,
nauravan hyväntuulista päivää Sinulle! Kiva kun vierailit sivullani!