Tämän ihanaisen mansikkakakun pohjan tekoon käytin
5 kananmunaa (mittaa esim. lasissa)
saman verran sokeria
- vatkaa vaahdoksi
saman verran vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta, sekoita jauhoihin
-sekoita jauhoseos kananmuna-sokeriseokseen
-paista 175 asteessa tunnin verran
Tällä ohjeella onnistuu varmasti ja helppo muistaa koska kaikkia aineksia laitetaan saman verran. Tuo minun kakkupohjani on todella keltainen, koska käytän Allin ja Nupun munia. Ne saavat ulkona syödä ruohoa mielin määrin, siitä väri <3
Mansikkakakku kuuluu juhannukseen...maiskis!
VastaaPoistaNimenomaan, olipa hyvää <3 Viime vuonna syötiin tähän aikaan jo metsämansikoita, nyt ne vasta kukkii.
PoistaNAM - ihanan näköistä kakkua <3
VastaaPoistaKyllä näyttää hyvältä.Nami...
VastaaPoistaAh, mitä herkkua!
VastaaPoistaKiitos Ronja, RaijaAnnikki ja Satu <3 Mansikkakakku se on vaan niin hyvää, niin hyvää... :))
VastaaPoistaHerkullisen näköistä! Voi kun olisikin lähellä joku paikka, josta voisi ostaa oikeasti onnellisten kanojen munia. Vai pitäisikö ottaa pari sellaista omaa pihaa kuopsuttamaan ;)
VastaaPoistaKyllä oman tipun munista se paras kakku syntyy! Jos sinulla on mahdollisuus ottaa tipuja, ota ihmeessä - suosittelen :) On ne niin ihania <3 Kiitos PauMau :)
PoistaOnhan tuossa tuo vanha navetta johon saisi kunnostamalla suojan niille. Mä olen vaan niin hirmuinen huolehtimaan (=huolestumaan) noiden elukoiden voinnista ja pärjäämisestä, että joutuisin nikkaroimaan niille jättikatoksen, koska pelkään, että haukat vie :)
PoistaKylläpä niin, onhan noissa omat huolensa - vahdittava tosiaan niiden tekemisiä, pysyvätkö omalla pihalla vai karkaavatko ja sellaista. Ja tosiaan haukkojakin pitää varoa, katsella välillä sinne yläilmoihin. Koirakaan ei huomaa varoittaa sellaisesta vaarasta. Mutta tämmöistähän tämä elämä on. :o/
PoistaMmmm... näyttää herkulliselta.
VastaaPoistaKiitos Orvokki :) Kakku oli kaupan mansikoista, mutta pian saadaan jo maistaa oman maan mansikoita!!
Poista